Sporthanddoeken

Op zoek naar de juiste handdoek voor na het sporten? Dan zit u bij Voordeeltextiel goed, bij ons vindt u de handdoeken die perfect zijn voor na het sporten. Door de juiste afmetingen zijn de sporthanddoeken makkelijk mee te nemen. Onze sporthanddoeken zijn van 100% katoen waardoor ze gemakkelijk vocht absorberen. Bestel nu snel en profiteer van onze voordelen, zo hebben wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleurrijke sporthanddoeken

Bij merendeel van de sportscholen is een sporthanddoek verplicht en bij veel sportverenigingen is douchen na het sporten verplicht. Het is dan wel zo fijn om een fijne sporthanddoek bij u te hebben. Bij Voordeeltextiel vindt u sporthanddoeken in verschillende kleuren, hierdoor heeft u naast alle voordelen ook nog een handdoek die u niet gauw kwijt zult raken. Bij ons kunt u de handdoeken kopen in een voordeelpakket, zo ligt er altijd een frisse handdoek voor u klaar wanneer u gaat sporten. Kijk snel welke u wilt hebben en bestel nu. 

Wat zijn de voordelen van sporthanddoeken?

Bij het sporten zweet je over het algemeen redelijk veel, wat het belang van een handdoek versterkt. Onze sporthanddoeken zijn 100% van katoen, waardoor ze gemakkelijk vocht absorberen. Door de juiste afmetingen zijn ze eveneens makkelijk mee te nemen, voor uw kind maar ook voor uzelf.

Welke sporthanddoeken zijn er verkrijgbaar?

Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende felle kleuren, waardoor ze moeilijk kwijt te raken zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een sporthanddoek te kopen in de kleur van de club van uzelf of die van uw kind. Deze zijn zowel los als in voordeelpakketten verkrijgbaar. We hebben de volgende kleuren:

  • - Rood;
  • - Antraciet;
  • - Turquoise;
  • - Groen;
  • - Oranje;
  • - Wit blauw;
  • - Magenta.

Bekijk snel welke u nodig heeft en bestel uw sporthanddoek bij Voordeeltextiel. Bij ons profiteert u van de beste prijs/ kwaliteit verhouding.