Hamamdoek

Bent u op zoek naar een nieuwe hamamdoek? Bekijk dan snel het aanbod van Voordeeltextiel. Wij bieden hamamdoeken die gemaakt zijn van het beste katoen tegen een zeer scherpe prijs. Bestel uw hamamdoek met een vrolijk kleurtje en motiefje vandaag nog online. Waarom zijn hamamdoeken zo populair? Omdat deze erg snel drogen, erg dun en zacht zijn en erg goed absorberen. 

Producten 1-12 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een hamamdoek?

Wat is een hamamdoek is een vraag die wij regelmatig horen. Daarom willen we u dit graag uitleggen. De hamamdoek (ook vaak geschreven als hammamdoek), is afkomstig uit Turkije. Hier zijn badhuizen erg populair en de hamamdoek wordt daar veelvuldig gebruikt. Wat zijn de voordelen van een echte hamamdoek?

  • - Droogt snel
  • - Lichtgewicht
  • - Absorberend
  • - Dun (makkelijk mee te nemen)

Een standaard strandlaken is van zichzelf al wat zwaarder, maar wanneer deze nat wordt (en minder snel droogt) zal het verschil in gewicht. Een hamamdoek is dus ideaal voor vakantie (neemt weinig plek in in je koffer) of wanneer je lekker een dagje gaat zonnen op het strand of zwembad. En als u regelmatig naar de sauna gaat dan is een hamamdoek een echte must have. Naast eigen gebruik zijn de doeken ook ideaal voor baby’s. 

Hamamdoek kopen 

Zoals u ziet heeft de hamamdoek belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld strandlakens. Dit is natuurlijk ook deels afhankelijk waar u het doek voor gaat gebruiken. We zien wel dat de bekendheid de hamamdoek steeds meer begint te groeien. Wilt u een keer een hamamdoek proberen? Koop een hamamdoek van de beste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief op Voordeeltextiel.