Washandjes

Wilt u in een keer genoeg washandjes bestellen voor de komende tijd? Dan kunt u het beste een voordeelpakket washandjes van Voordeeltextiel bestellen. Hiermee heeft u direct 10 of 12 dezelfde washandjes in huis. Daarnaast profiteert u van extra voordeel naast onze al lage prijs, wanneer u een voordeelpakket bestelt. Naast de beste prijs/kwaliteitsverhouding profiteert u ook nog eens van een gratis bezorging bij een bestelling vanaf €29.95

Producten 1-12 van 123

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 123

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom washandjes bestellen?

Waarom zou u washandjes bestellen, welk voordeel brengt dit met zich mee? Washandjes zijn perfect voor het dagelijks gebruik. Zo kunt u gemakkelijk uw oksels, gezicht of andere lichaamsdelen snel schoonmaken zonder onder de douche te stappen. Natuurlijk kunt u het washandje ook gebruiken voor onder de douche. Een washandje neemt niet veel plek in beslag dan een handdoek, daardoor is het fijn om te gebruiken om dagelijks even op te frissen zonder dat uw badkamer direct vol ligt. Een washandje is daarnaast sneller droog dan een handdoek.

Voor washandjes die ideaal zijn voor de gevoelige huid en daarnaast ook nog milieuvriendelijk zijn, kijkt u daarvoor op onze bamboe washandjes pagina!

Washandjes kopen

Is het tijd om washandjes te kopen? Bij Voordeeltextiel kunt u gemakkelijk washandjes in voordeelpakketten bestellen, zo bent u snel klaar en zijn alle washandjes hetzelfde. Koop vandaag nog je favoriete washandjes en profiteer naast onze scherpe prijs van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en gratis verzending bij een bestelling van €75.