Microvezel handdoeken

Op zoek naar sneldrogende microvezel handdoeken? Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig meerdere microvezel handdoeken bestellen. De microvezel handdoeken zitten in voordeelpakketten verpakt in drie en vijf stuks. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Microvezel handdoeken zijn ideaal voor het meenemen wanneer u gaat sporten of voor op vakantie. Bestel snel de microvezel handdoeken die u wilt en profiteer van onze voordelen. Zo hebben wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding en gratis bezorging bij een besteding van €75.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van microvezel handdoeken

Er zitten meerdere voordelen aan microvezel handdoeken. Zo is een microvezel handdoek makkelijk mee te nemen door de dunne stof en het bij behorende elastiek. Een microvezel handdoek droogt vele malen sneller dan normale handdoeken, daarnaast neem de handdoek door de microvezel techniek makkelijk vuil op waardoor die ook goed te gebruiken is voor het schoonmaken. Weet u welke microvezel handdoeken u wilt, bestel dan snel en profiteer van onze vele voordelen.

Microvezel handdoek voor je haar

Als het altijd lang duurt voordat uw haren gedroogd zijn is een microvezel handdoek perfect om uw haar te drogen omdat de microvezels ervoor zorgen dat de handdoek sterk absorbeert. Ook voor krulhaar is het ideaal omdat het ervoor zorgt dat uw krullen sneller drogen, minder pluizen en meer definitie krijgen. Met een microvezel handdoek stralen uw haren als nooit tevoren, thuis en op reis.

Microvezel badhanddoek

Als u op vakantie gaat of een dagje naar het strand of zwembad gaat wilt u natuurlijk zwemmen maar ook zo min mogelijk ruimte in uw koffer of tas in beslag nemen. Daarom is een microvezel badhanddoek perfect om mee te nemen op vakantie of naar een dagje zwembad en strand. Een microvezel badhanddoek is erg dun en erg absorberend waardoor u geen hele tas nodig hebt met alleen maar handdoeken voor het hele gezin. Daarnaast zijn ze ook in veel leuke, verschillende kleurtjes te koop waardoor het meteen duidelijk is welke handdoek van wie is.

Als u gaat camperen zijn er vaak douchehokjes met een heel klein bankje of helemaal geen bankje waardoor u eigenlijk alles moet ophangen. Omdat er aan de microvezel badhanddoek een elastiek ziet kunt u deze makkelijk ophangen zodat uw handdoek ook nog echt droog en schoon is wanneer u klaar bent met douchen. 

Clarysse microvezel handdoek kopen

Een microvezel handdoek is dus compact en super absorberend. Daarom kan deze handdoek ook niet in uw huis ontbreken. Want hoe vervelend is het als u uw handen heeft gewassen en wilt drogen en de handdoek is nog nat van uw voorganger? Heel vervelend! Maar doordat de microvezel handdoek zo snel opdroogt heeft u hier geen last meer van en kunt u altijd goed uw handen drogen. Ook voor het sporten zijn ze erg fijn in gebruik. Omdat de handdoek vaak heel de sportschool mee doorgaat, van apparaat naar apparaat is het fijn als de handdoek heel de sportsessie droog blijft en daar zorgt de microvezel handdoek voor. Het laatste voordeel is dat de handdoek door de microvezeltechniek veel vuil opneemt waardoor de handdoek ook goed te gebruiken is bij het schoonmaken.

De beste microvezel handdoeken koopt u bij Voordeel Textiel. In verschillende maten, 50x100cm en 80x150cm en in heel veel verschillende kleuren, (licht) blauw, roze, oranje en grijs. Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig meerdere microvezel handdoeken bestellen. De microvezel handdoeken zitten in voordeelpakketten verpakt in drie en vijf stuks. Bestel snel de microvezel handdoeken die u wilt en profiteer van onze voordelen. Zo hebben wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding en gratis bezorging bij een besteding van €75.

Bekijk hieronder de video van Clarysse