Over Voordeel Textiel

Het unieke concept voor Cranendonck en omgeving: een winkel die zich richt op bad-,bed en keukenlinnen, maar ook voor handdoeken voor bijvoorbeeld golven, sauna, sporten of een handdoek voor het strand. Wij Niek Goyens en Mirjam Neijssen hebben op maandag 29 februari 2016 de deuren geopend voor onze klanten op onze locatie in Budel. Naast onze fysieke locatie richten wij ons met een uitgebreid assortiment ook op de online markt. Wie onze webshop bezocht heeft, weet dat er heel veel keuze is. Voor het inrichten van een huis kunt u hier terecht voor allerlei verschillende stijlen.

Wie van leuke vrolijke kleurtjes houdt moet zeker eens komen kijken want in alle kleurschakeringen kunt u een complete badkamer, slaapkamer of keuken inrichten. Kunt uw keuken wel een opfris beurt gebruiken? Bij ons kunt u terecht voor mooi keukenlinnen. U kunt voor alle stijlen bij ons terecht zoals modern, romantisch of voor een landelijke stijl. U kunt bij ons zowel terecht voor producten voor volwassen als voor producten voor kinderen.

Kom gerust een keertje kijken in onze winkel aan de Nieuwstraat 8 in Budel. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste textiel.

Over Voordeel Textiel