Slabbetjes

Bent u op zoek naar leuke en vrolijke slabbetjes? Bekijk dan snel het aanbod van Voordeeltextiel. Omdat de slabbetjes heel wat te voorduren krijgen, zijn ze gemaakt van stevig materiaal. Uw peuter mag lekker knoeien zonder dat de kleren vies en smerig worden. Bestel uw favoriete slabbetjes online en profiteer van onze voordelen. Zo betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €75 en geniet u bij Voordeeltextiel van een erg hoge prijs/kwaliteitverhouding. 

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Baby slabbetjes

Baby slabbetjes zijn er in vele verschillende soorten. Tot het assortiment van Voordeeltextiel behoren slabbetjes met een leuke print of met een effen kleur. De baby slabbetjes onderscheiden zich vooral door de kwaliteit van het stof. Na intensief gebruik zijn ze makkelijk uit te wassen en kan uw baby weer onbezorgd knoeien.  

Slabbetjes als cadeau

Kent u iemand die recentelijk een babytje gekregen heeft, of er eentje verwacht? Een slabbetje is dan natuurlijk een leuk cadeau om te geven. En dankzij onze lage prijzen kunt u er zelfs ook nog meerdere cadeau doen. Ideaal wanneer u niet kunt kiezen welke het leukste is.