VOOR AL UW BAD-, BED- EN KEUKENTEXTIEL!

Vaatdoeken

Bent u op zoek naar nieuwe vaatdoeken? Dan bent u bij Voordeeltextiel aan het juiste adres. Bij ons vindt u gemakkelijk en voordelig de vaatdoeken waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u vaatdoeken verpakt met 10 stuks van het merk Clarysse. Met deze vaatdoeken wordt het wel heel gemakkelijk om uw aanrecht goed schoon te houden! Bij ons vindt u uitsluitend vaatdoeken van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op die manier profiteert u van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Waarom u een vaatdoek nodig heeft

U heeft net gekookt voor het gehele gezin of wellicht alleen voor uzelf en op de gehele keuken liggen nu etensrechten. Laten liggen is geen optie en op het moment dat u uw keuken niet hygiënisch schoonmaakt wordt uw eten vuil bij de volgende keer dat in de keuken staat. Wanneer de vaatdoek van een goede kwaliteit is, en dat zijn ze van Voordeeltextiel, krijgt u gemakkelijk en snel uw aanrecht weer blinkend schoon. Het is wel slim om de vaatdoek te wassen na een stevige schoonmaakbeurt. Daarom bieden wij vaatdoeken aan in pakketten van 10 stuks, zo hoeft u niet bang te zijn dat u uw keuken niet kan schoonmaken omdat de vaatdoeken in de was zitten.

Vaatdoeken voordelig bestellen

Wij hebben vaatdoeken verpakt per 10 stuks, zo kunt u altijd aan de slag wanneer u uw keuken goed schoon wilt maken. Bij ons vindt u vaatdoeken van het merk Clarysse tegen een scherpe prijs. Naast de beste prijs/kwaliteitsverhouding profiteert u bij ons ook van een gratis bezorging bij een besteding van €75.