Keukenset

In de keuken worden er ontzettend veel verschillende soorten textiel gebruikt. Theedoeken, vaatdoeken, schorten; op allerlei manieren komt de stof van pas. Voordeeltextiel heeft een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor in de keuken samengesteld onder de noemer keukenset.

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de voordelen van keukensets?

Met zo’n keukenset kunt u altijd vooruit tussen de potten, pannen, messen en vorken. Voordeeltextiel heeft een uitgebreid assortiment, met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Het merk Walra, afkomstig uit het Brabantse Waalre en bekend om haar hoge kwaliteit textiel, is volop aanwezig in ons assortiment.

Welke keukensets zijn er verkrijgbaar?

Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan grote keukenpakketten. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bevatten:

  • - Apron schort;
  • - 2 theedoeken;
  • - 2 keukendoeken;
  • - 2 ovenwanten;
  • - 2 pannenlappen.

Daarnaast hebben we ook kleinere keukensets en textielpakketten in ons assortiment, waarbij u kan kiezen uit bijvoorbeeld alleen theedoeken of keukendoeken. Bekijk snel welke u nodig heeft en bestel uw keukenset textiel bij Voordeeltextiel. Bij ons profiteert u van de beste prijs/ kwaliteit verhouding.