Glazendoeken

Wij snappen zeer goed dat u voorzichtig bent op uw mooiste glazen. Zorg er dan voor dat u een glazendoek heeft om uw glazen blinkend schoon te houden, geen last meer van pluisjes in uw glas met een glazendoek. Voordeeltextiel.nl heeft mooie maar vooral kwaliteits glazendoeken in het assortiment. Zoals u van ons gewend bent zijn de glazendoeken te koop voor een voordelige prijs. 

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van zachte glazendoeken

Uw glazen wilt u natuurlijk altijd blinkend houden. De simpelste manier? Er na het uitwassen even een goede glazendoek doorheen halen. Met de glazendoeken van Voordeeltextiel zorgt u ervoor dat u altijd de beschikking heeft tot glazendoeken die de kwaliteit van uw glazen waarborgen.

Waarom zachte glazendoeken?

Wilt u geen last meer hebben van vervelende pluisjes of aanslag in uw mooie glazen? Doe het dan eens anders. Veel mensen gebruiken maar een soort doek voor al hun servies, maar het is voornamelijk voor glazen belangrijk om aparte doeken te gebruiken.

Wat maakt glazendoeken dan anders dan theedoeken of andere doeken? Met name de zachtheid. Glazendoeken zijn zacht van stof en behandelen zo uw glazen op een fluwelen manier, zonder krassen of sporen achter te laten in uw waardevolle servies.

Welke glazendoeken heeft Voordeeltextiel?

Zoals u van ons gewend bent, zijn onze glazendoeken te koop voor een zachte prijs, waarbij de kwaliteit van hoog niveau is. Onze glazendoeken zijn van het merk Clarysse en worden los verkocht, maar ook in voordeelverpakkingen van zes. De glazendoeken zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • - Rood;
  • - Blauw;
  • - Zand.

Glazendoeken kopen

Bent u overtuigd van de meerwaarde van glazendoeken? Geen verrassing, want die meerwaarde is er zeker. Bij Voordeeltextiel bent u verzekerd van de juiste kwaliteit glazendoeken voor de juiste prijs.