Betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL

Voordeeltextiel.nl biedt de mogelijkheid om met iDEAL te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet.

Betalen met Bancontact / Mistercash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MisterCash/Bancontact is de veiligste en meest efficiënte manier om op Voordeeltextiel.nl te betalen. Met MisterCash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.

Bancontact Mistercash

Belfius

Meer dan een miljoen Belfius-klanten gebruiken het online bankproduct Belfius Direct Net en kunnen zodoende de Belfius Pay Button gebruiken als betaalmethode.

KBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.