Washandjes

goedekope washandjes kopen online

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle goedkope washandjes? Bekijk dan snel het aanbod van Voordeeltextiel. We hebben zachte washandjes van verschillende merken zoals Walra, the One en Clarysse. Deze washandjes zijn in allerlei verschillende kleuren en maten beschikbaar. Bestel uw favoriete washand online en profiteer van onze voordelen. Zo geniet u bij Voordeeltextiel van een erg hoge prijs/kwaliteitverhouding. Ook verkrijgbaar in washandjes voordeelpakketten. Meer informatie over onze washandjes? Neem dan contact met ons op of lees meer

Producten 1-12 van 267

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 267

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruikt u een washandje?

We leggen u graag uit in welke situaties het ideaal is om over washandjes te beschikken. Een washandje is namelijk erg handig voor dagelijks gebruik. U kunt een washandje gebruiken om u op te frissen of schoon te scrubben in de douche. Met een washandje kunt u gemakkelijk even uw oksels, gezicht of andere delen van uw lichaam schoonmaken, zonder daarvoor in de douche te hoeven stappen. Het enige wat u dan nodig heeft is een klein nat washandje, in plaats van een handdoek. Door u zich op die manier op te frissen, bespaart u tijd en water- en energiekosten. Ook bij koorts of hoofdpijn is een nat washandje perfect om wat verlichting te geven.

Een handdoek neemt veel meer ruimte in beslag en u kunt hier minder goed kleine lichaamsdelen mee schoonmaken. Daarnaast duurt het veel langer tot een handdoek droogt. Daarom zijn washandjes ook erg handig om mee te nemen op reis of voor onderweg. Door er een in uw (reis)tas te stoppen, kunt u zich in mum van tijd even opfrissen na een lange vlucht, mocht u geen gelegenheid hebben om te douchen. Washandjes kunt u na gebruik uitwassen, waardoor u ze lang kunt hergebruiken. Dit is een veel duurzamere optie dan het aanschaffen van wegwerpwashandjes of andere wegwerpdoekjes. Door in plaats van wegwerpwashandjes normale washandjes onderweg te gebruiken, gaat u dus spaarzaam om met het milieu en uw portemonnee.

Een washandje kan ook goed gebruikt worden voor baby’s. De baby washandjes zorgen ervoor dat de baby goed verfrist kan worden zonder dat de baby in een badkuipje hoeft.

Wat voor washandjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten washandjes in diverse kleuren en afmetingen. Voordeeltextiel heeft hele zachte badstof washandjes en beschikt alleen over de beste merken. Bij het uitzoeken van washandjes bij Voordeeltextiel heeft u onder andere keuze uit:

  • -Washandjes in de maat 15x21cm;
  • -Washandjes met de afmeting 16x21cm;
  • -Washandjes van 16x22cm;
  • -Fairtrade en Cradle-to-Cradle washandjes;
  • -Sets met twee washandjes;
  • -Voordeelpakketten washandjes, bestaande uit 10 of 12 washandjes.

Hoe washandjes worden gemaakt