Washandjes

Bent u op zoek naar goedkope verzorgende washandjes? Bekijk dan snel het aanbod van Voordeeltextiel. We hebben zachte washandjes van verschillende merken zoals Walra, the One en Clarysse. De washandjes zijn in allerlei verschillende kleuren en maten beschikbaar. Bestel uw favoriete washand online en profiteer van onze voordelen. Zo betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen van €75 en geniet u bij Voordeeltextiel van een erg hoge prijs/kwaliteitverhouding. Ook verkrijgbaar in voordeelpakketten

Producten 1-12 van 296

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 296

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruikt u een washandje?

Wanneer gebruik je een washandje is een vraag die wij regelmatig horen. Daarom willen we u dit graag uitleggen. Een washandje is handig voor het dagelijks gebruik. U kunt de washand makkelijk gebruiken om u op te frissen of schoon te scrubben in de douche. Met een washand kunt u gemakkelijk even uw oksels, gezicht of andere delen van uw lichaam schoonmaken, zonder daarvoor in de douche te hoeven stappen. U heeft dan maar een klein nat washandje, in plaats van een handdoek nodig.

Een handdoek neemt veel meer ruimte in beslag en u kunt hier er minder goed kleine lichaamsdelen mee schoonmaken. Daarnaast duurt het veel langer tot een handdoek droogt.

Een washand kan ook goed gebruikt worden voor baby’s. De baby washandjes zorgen ervoor dat de baby goed verfrist kan worden zonder dat de baby in een badkuipje hoeft.

Wat voor washandjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten washandje in verschillende kleuren en kwaliteiten. Voordeeltextiel heeft hele zachte badstof washandjes. We beschikken over alleen over de beste merken. Wilt u een van deze washandjes ook een keer proberen? Koop dan vandaag nog onze washandjes van de beste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief op Voordeeltextiel. 

Voor washandjes die ideaal zijn voor de gevoelige huid en daarnaast ook nog milieuvriendelijk zijn, kijkt u daarvoor op onze bamboe washandjes pagina!