Welkom, bij voordeeltextiel.nl - Betaal vanaf €100,- in 3 delen met In3 

Sneldrogende handdoeken

Sneldrogende handdoeken zijn multifunctioneel en mogen niet in uw textielvoorraad ontbreken. Bij Voordeeltextiel kunt u gemakkelijk sneldrogende handdoeken in verschillende kleuren en maten vinden. Een sneldrogende handdoek is te gebruiken op meerdere momenten, zo kunt u de handdoek gebruiken voor tijdens het sporten, maar ook voor na het douchen. Door de dunne stof en het bijgevoegde elastiek is de handdoek ook perfect om mee te nemen. Bestel nu snel en profiteer van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Sneldrogende handdoeken; altijd handig!

Sneldrogende handdoeken drogen, zoals de naam al doet vermoeden, sneller en zijn lichter in gewicht dan gewone handdoeken. U kunt ze gemakkelijk opvouwen of oprollen en hierna vastzetten met het elastiek die aan de handdoeken is bevestigd. Zo neemt u ze gemakkelijk mee voor onderweg. Bij Voordeeltextiel hebben we sneldrogende handdoeken van 50x100cm en sneldrogende badlakens van 80x150cm in ons assortiment. Hierdoor kunt u zelf beslissen of u voor een groter badlaken gaat, of een compactere handdoek volstaat.

Sneldrogende handdoeken zijn perfect om mee te nemen voor onderweg of in de vakantiekoffer. Wanneer u op vakantie bent in een warm land wilt u zolang mogelijk genieten van het lekkere weer. Het zou zonde zijn als u de laatste dag geen duik kan nemen omdat uw handdoeken dan niet droog zijn voor de terugreis. Onze sneldrogende handdoeken bieden dan de uitkomst.

Ook in de sportschool is het fijn om over een sneldrogende handdoek te beschikken. U legt de handdoek over apparaten heen om te voorkomen dat u in het zweet van de vorige gebruiker moet zitten, of benut de sneldrogende stof om uw zweet mee af te doen. Afdrogen met een sneldro

sneldrogende handdoeken sport

gende handdoek gaat het beste als u met de handdoek op uw vochtige huid dept. 

Dankzij de microvezelstof waarvan de handdoeken zijn gemaakt, kunt u deze zelfs gebruiken voor het schoonmaken, al hebben we hiervoor ook speciale doeken en dweilen in ons assortiment.

Voordelig sneldrogende handdoeken online kopen

Met een sneldrogende handdoek voorziet u uzelf of iemand anders van een multifunctionele handdoek waar op vele momenten plezier aan zal worden beleven. Door een of meerdere sneldrogende handdoeken bij Voordeeltextiel te bestellen, profiteert u van de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien bieden we ook voordeelpakketten met sneldrogende microvezel handdoeken aan, bestaande uit vijf handdoeken van 50x100 cm of drie badlakens van 80x150cm. Zo bestelt u onze sneldrogende handdoeken eenvoudig en extra voordelig in grotere aantallen. Bestel nu sneldrogende handdoeken en ervaar zelf het gemak dat deze u kunnen bieden in de sportschool, onderweg of op vakantie.

grote kleine sneldrogende handdoek