Gastendoekjes

Bent u op zoek naar gastendoekjes? Gastendoekjes staan erg chique op het toilet of in de badkamer. De gastendoekjes kunt u ophangen in het toilet of op de wastafel neerleggen. Hierdoor kunnen uw gasten altijd hun handen aan een schone doek drogen. Na het eenmalig gebruik worden de doekjes in een wasmandje gegooid om vervolgens uitgewassen en weer schoon teruggelegd. Wij bieden gastendoekjes die gemaakt zijn van het beste materiaal tegen een zeer scherpe prijs. Bestel uw gastendoekjes met een vrolijk kleurtje vandaag nog online en profiteer van onze voordelen. Zo geniet u bij Voordeeltextiel van een erg hoge prijs/kwaliteitverhouding.

Producten 1-12 van 205

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 205

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn gastendoekjes?

Gastendoekjes zijn extra kleine handdoekjes, die bedoeld zijn voor gasten voor eenmalig gebruik. Gastendoekjes liggen meestal bij het toilet of badkamer. Ook bij veel luxe restaurant vindt u gastendoekjes op het toilet. Er zijn meestal meerdere gastendoekjes beschikbaar. Elk gastendoekje wordt na eenmalig gebruik in een speciale wasmand gegooid. U zult ook tegenkomen dat mensen een standaard gastendoekje op het toilet hebben hangen. Dit gastendoekje wordt vaker dan een keer gebruikt en ook door verschillende personen. Het gastendoekje wordt steeds natter en dit is dus ook minder hygiënisch dan telkens een nieuw schoon gastendoekje.

Gastendoekjes kopen

In ons assortiment vindt u gastendoekjes in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u gastendoekjes vinden die op elk toilet of in elk interieur passen. We hebben gastendoekjes 30x50cm en UltraDeLuxe gastendoekjes. Daarnaast hebben we gastendoekjes van Viva,Talis en Pearl. Het zijn heerlijke zachte kleine doekjes. Wilt u ook gastendoekjes kopen voor op uw toilet? Bestel uw gastendoekjes van de beste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief op Voordeeltextiel.