Douchelakens

Op zoek naar een lekker warme douchelaken? Dan bent u bij Voordeeltextiel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan douchelakens. Zo heeft u bij ons de keuze uit douchelakens in verschillende kleuren en van diverse merken, waaronder Clarysse en The One. Een douchelaken is perfect voor wanneer u uit de douche stapt. Bestel vandaag nog en profiteer van onze goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gratis bezorging bij een besteding vanaf €29,95

Producten 1-12 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom zachte douchelakens kopen?

Heeft u nog steeds de oude handdoeken die u 20 jaar geleden hebt aangeschaft in gebruik? Dan kunnen we ons voorstellen dat het tijd wordt voor een nieuwe collectie zachte douchelakens voor als u uit de douche stapt. Onze douchelakens hebben een afmeting van 100 bij 150 cm en zijn dus lekker groot in vergelijking met een standaard handdoek van 50 bij 100 cm. Bovendien zijn de douchelakens gemaakt van 100% katoen en voelen ze daardoor zacht aan. Daarnaast nemen ze gemakkelijk vocht op waardoor u snel droog bent.

Een douchelaken is dus altijd een goede aanvulling voor uw textielcollectie, of een waardige vervanger van uw oude handdoeken. Met het ruime assortiment douchelakens bij Voordeeltextiel heeft u keuze uit verschillende kleuren, van verschillende merken en met verschillende gewichten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de luxueuze Talis douchelakens van Clarysse, gemaakt van 100 procent gekamd katoen. Door bijpassende gastendoekjes, washandjes en baddoeken bij uw nieuwe douchelakens uit te zoeken, kunt u uw badkamertextiel aanvullen met fijne items in eenzelfde stijl.

Hoeveel douchelakens heeft u nodig?

Over het algemeen wordt er een vaste regel genomen voor hoeveel handdoeken er per persoon gebruikt worden in een huishouden. Zo heeft u in ieder geval drie sets van drie maten per persoon nodig. Daarbij bestaat één set uit een gastendoek, een handdoek en een douchelaken of strandlaken.

Uw douchelakens onderhouden

Op het moment dat u nieuwe douchelakens heeft gekocht, is het natuurlijk niet de bedoeling dat ze snel gaan slijten en dat u eens in de zoveel tijd nieuwe douchelakens moet kopen. Daarbij is het ook belangrijk dat ze lang lekker zacht blijven waardoor het iedere keer weer aanvoelt als u zichzelf ermee afdroogt. 

Een van de grootste oorzaken van slijtage aan douchelakens is vaak toch de was en elke wasbeurt verliezen ze een beetje kwaliteit aan kleur en verzwakken de vezels. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u de douchelakens dus niet te vaak wast. Douchelakens kunnen tot wel 3 keer gebruikt worden voordat ze daadwerkelijk in de was moeten. Door een douchelaken meermaals te gebruiken, voorkomt u meteen dat ze bijdragen aan een grote stapel was.

Douchelakens

Zachte douchelakens kopen

Bij ons kunt u kiezen uit 20 verschillende kleuren douchelakens, zo vindt u altijd een douchelaken dat bij uw interieur past. Heeft u meerdere douchelakens nodig? Kijk dan eens bij onze voordeelpakketten. Heeft u een keuze kunnen maken uit onze douchelakens? Koop vandaag nog en profiteer van onze voordelen.